E-learning; training voor vrijwilligers aangeboden door Humanitas

De vereniging Humanitas is een landelijke vrijwilligersorganisatie. Hun vrijwilligers helpen mensen om op eigen kracht iets aan hun situatie te veranderen. De hulp is gratis en altijd in de buurt; zij hebben ruim tachtig afdelingen door het hele land. En ze zijn er voor iedereen, ongeacht leeftijd, achtergrond of levensovertuiging. Eén ding is voor Humanitas het allerbelangrijkst. Dat hun deelnemers kunnen zeggen: ‘Dankzij het contact met een Humanitas-vrijwilliger kan ik mijn leven weer zelf oppakken.’

Als je vrijwilligerswerk doet, neem je natuurlijk ook altijd jezelf mee. Jouw kennis en de manier waarop je met mensen en emoties omgaat, zijn uniek voor jou. Hoe zet je die kwaliteiten het best in als vrijwilliger? Deze zes online trainingen geven je nuttige handvatten. Zo kun je met nog meer plezier en zelfvertrouwen je vrijwilligerswerk doen. Het gaat om korte trainingen die iedereen kan volgen en die ook nuttig kunnen zijn voor iedereen die mantelzorger is.

  • Empowerment
  • Versterkend gesprek
  • Grenzen stellen
  • Netwerken versterken
  • Omgaan met emoties
  • Vrijwilligers begeleiden

U kunt deze trainingen volgen via deze link